voor een humaan asielbeleid in Europa

Wie zijn wij 

Wij zijn een groep van Europeanen die staan voor een humaan asielbeleid in Europa. Evert Sulman, oprichter van Kwartiermakers , heeft de actie geïnitieerd. 

Kwartiermakers is een faith based organization dat burgerinitiatieven met maatschappelijke impact faciliteert.

Kwartiermakers steunt met trots middels de campagne 1000 Shoes het werk van Stand By You Foundation. SBYF heeft als missie om binnen Europa vrijwilligers uit te zenden naar diverse locaties om vluchtelingen te voorzien van basishulp. 

old shoes

Wat is ons doel?

Vlak aan de grens van Frankrijk worden mannen, vrouwen en kinderen opgejaagd. Zij hebben geen vluchtelingenopvang, corona gaat rond en de winter treedt in. Net als de soldaten in Duinkerke tijdens de 1e Wereldoorlog, hebben de mensen die op de vlucht zijn voor oorlog en geweld, loopgraafvoeten. Schoenen zijn goud waard, het meest geliefd om te krijgen. Daarom zamelen wij geld in voor 1.000 paar schoenen. De versleten schoenen schreeuwen om een humaan opvangbeleid, dus die brengen we naar Brussel en de hoofdsteden van de lidstaten. Wij weten niet het antwoord op het politieke vraagstuk van vluchtelingen; wel zijn we er van overtuigd dat mensen humaan behandeld moeten worden. Dat is ons doel. 

DONEREN

CONTACT

Pin It on Pinterest